Sali de evenimente pentru o nunta de vis

Sali de evenimente pentru o nunta de vis

Maramuresul este recunoscut pentru petrecerile spectaculoase organizate atat in stil traditional cat si adaptate gusturilor moderne ale generatiei tinere. Cand vine vorba de nunti, Baia Mare este capitala acestei regiuni in garantarea unei atmosfere de vis pentru participanti. Tinerii miri se pot bucura de o organizare perfecta a celei mai importante zile din viata lor, iar familiile lor se vor mandri ca au ales acest oras ca locatie pentru o nunta memorabila.

Daca v-ati hotarat asupra zilei de casatorie, dar nu ati gasit inca locatia perfecta pentru petrecere, va puteti indrepta atentia catre Restaurant Clasic, situat pe Bvd. Independentei din Baia Mare. Aceasta locatie este recunoscuta pentru eleganta si rafinamentul cu care isi trateaza oaspetii. Sala ce poate cuprinde peste 250 de persoane dispune si de un ring de dans incapator dar si de o echipa de profesionisti ce asigura muzica, iluminare si decor de inalta calitate.

Nunta este evenimentul care atrage cei mai multi invitati. De la rudele indepartate la vechii colegi de scoala, toti vor sa participe la o petrecere de calitate. Se intampla astfel ca lista de invitati sa depaseasca cifra de 300 de oaspeti, asa ca sala de bal trebuie aleasa cu atentie pentru a nu transforma intreaga locatie intr-o statie de metrou supraaglomerata. Daca va aflati intr-o situatie similara, atunci alegeti Complex Medio Monte din Str. Campului nr.1, Baia Mare, ce dispune de o capacitate de 350 de locuri. Aici, oaspetii pot fi asezati atat in intr-un salon special amenajat pentru fumatori, cat si pe o terasa incapatoare si romantica.

In schimb, daca va doriti o nunta ceva mai intima si cu o lista de invitati mai restransa, alegeti Casa Rusu din centrul vechi al orasului Baia Mare. Intr-un decor select al salii de mese, ce nu cuprinde mai mult de 150 de locuri, va puteti bucura de o nunta organizata in stil traditional, cu fast dar si cu o lista de cheltuieli mai limitata.