Unde gasesc cele mai bune anunturi videochat

Videochatul a devenit una dintre meseriile care ofera posibilitatea unor castiguri mari intr-o perioada scurta de timp, fiind o meserie care poate fi practicata chiar daca nu ai experienta.

Diferenta fata de o meserie obisnuita o face faptul ca programul este flexibil iar castigurile sosesc mult mai repede fata de timpul necesar intr-o firma normala, acolo unde trebuie sa astepti o perioada de timp pana cand iti poate creste salariul.

Unde gasesc sfaturi si ce ar trebui sa fac sa fiu un model bun?

Ce ar trebui sa fac sa fiu un model bunLipsa experientei nu ar trebui sa sperie pe nimeni, sfaturile nefiind greu de gasit. Desigur, ar trebui evitate sursele care nu prezinta credibilitate, internetul fiind plin de povetele unor asa zisi experti in acest domeniu.

O alternativa ar fi site-urile oficiale ale studiourilor cum este http://www.vidoci.ro/, care ofera numeroase sfaturi despre ceea ce ar trebui sa faca un model, insotite de marturiile viitoarelor colege in meserie.

Desi multe dintre acestea nu au beneficiat de sprijin la inceputul carierei, sunt dispunse sa isi sprijine viitoarele colege  aflate la inceput in meserie cu indicii care sa le ajute sa se integreze si sa invete tehnicile de baza ale meseriei.

Un bun model ar trebui in primul rand sa fie pasionata de meseria pe care o va incepe si sa aiba o putere de munca peste medie.

Cunostiintele de limbi straine nu sunt de neglijat, modelul trebuie sa cunoasca cel putin o limba straina, deoarece clientii nu sunt din Romania.

Abilitatile de comunicare trebuie sa fie unele foarte bune, iar cunostiintele de cultura generala sa fie vaste, modelul trebuie sa poata sa deschida noi subiecte de discutie cu membrul pentru a ii capta atentia.

Cele mai bune studiouri videochat

Desigur ca v-ati pus intrebarea care metoda de lucru este mai avantajoasa, angajarea intr-un studio sau lucrul pe cont propriu?

Desi sunt argumente pro si contra pentru ambele situatii, un plus apare pentru angajarea intr-un studio consacrat in domeniu.

Cele mai bune studiouri ofera in primul rand conditiile tehnice excelente si un mediu de lucru placut.

Studiourile sunt dotate cu ultimele modele de camere web HD 1080i, calculatoare special pregatite pentru a oferi o imagine clara si fara intreruperi a imaginii, conexiunile la internet fiind de tip broadband de mare viteza.

Mediul de lucru se afla de cele mai multe ori in vile luxoase aflate in zonele ultracentrale ale marilor orase, fiind amenajat cu ajutorul unor arhitecti specializati in domeniu, materialele de constructie folosite fiind de exceptie, iar mobilierul este cumparat de la magazinele de lux.

Camerele sunt amenajate avand specific diferit (temnita, dormitor, baie, cabinet medical, etc), modelele avand posibilitatea sa isi amenajeze camera conform personalitatii lor.

Punctul forte al marilor studiouri este insa programul de training pe care il ofera modelelor, acesta acoperind diverse domenii:

  • Limbi straine
  • Abilitati de comunicare si tehnici de negociere
  • Consultanta asupra tipului de machiaj folosit, desing vestimentar, manichiura si pedichiura

Sesiunile de training cuprind module teoretice si practice, trainerul ocupandu-se si de integrarea modelului in cadrul echipei, fiind prezent alaturi de ea pe tot parcursul prezentei acesteia in cadrul studioului.